От х:

Днес в x:

Акция „Жълти стотинки“ продължава на Никулден в подкрепа на Детско отделение

На Деня на „Св. Николай Чудотворец“, когато по традиция се пали светлина на Коледната елха, можем да запалим и искрата на надеждата. Всеки, който пожелае, може да включи в акцията „Жълти стотинки - Деца помагат на деца“ на 6 декември като предаде събрани стотинки, призоваха от Областна администрация в Хасково.

Отворен пункт ще има пред сградата на Областна администрация – Хасково и в Детското отделение на МБАЛ-Хасково от 10:00 ч. до 19:00 ч.

Организаторите са доброволци към Сдружение „Съзидание 2012”, което дванадесета поредна година провежда национална кампания за събиране на жълти монети в цялата страна. Всяка година се избира нов град – столица на акцията. Средствата събрани през 2019 година са предназначени за Детското отделение на МБАЛ-Хасково. От първия етап на кампанията за хасковската болница бяха закупени бебешки легла, стойки за системи, шкафчета, гардероби, медицински бюра с чекмедже, болнично и спално бельо, електрокардиограф, сгъваеми походни легла, инхалатори, инфузионна помпа и други консумативи. Болницата има необходимост още от перфузора и пациентни монитори.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ос
    Остап Бендер
    10 -1
    11:43, 2 дек 2019
    Ало властта не ви ли е срам и от най малките деца да крадете бе То бива гьонсуратлак бива но не чак толкова бе
  • 2
    Ам
    Ама разбира се -
    16 -1
    12:12, 2 дек 2019
    Щом е за деца и болници - ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, но ако е за ненужни изтребители, боядисани пътища, стадиони за безлюдни села и пр., и пр. обекти за кражби, далавери и разхищения - там се дават МИЛИАРДИ!
  • 3
    Ми
    Мила
    1 -5
    15:05, 2 дек 2019
    Жълти стотинки е една идея, която прави едновремен... Виж коментара
  • 4
    Бе
    БЕДЕН
    4 0
    17:30, 2 дек 2019
    Къде е богатата държава на венету
Последни новини