От х:

Днес в x:

"Гражданите казват": Жизненият стандарт в община Хасково трябва да се повиши

  • 19:57, 04 окт 2023 г.
  • 2037
  • 0
  • 4
От нисък към среден – така определят стандарта си на живот жителите на община Хасково. Според тях бъдещият кмет трябва да осигури повече инвестиции и да задържи младите хора в региона. Дни преди местните избори, кои са основните проблеми на хасковлии и за какво трябва да работят бъдещите властимащи, ще ви показваме в специалната поредица в новините - „Гражданите казват“.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Да
    даааам
    0 0
    21:01, 4 окт 2023
    Хората им казват какво искат. Какво ще направят тези нови кандидати за кметове за да решат тези проблеми. Имат ли изобщо предложения или само гледат да хванат кокала.Кмета Дечев се хвали с нови паркове, но това достатъчно ли е за да си добър кмет? Хайде накарайте ги да изброят тези кандидати за кметове в Хасково колко наистина добри работодатели има и какво направи общината за да им помогне и насърчи да назначат още хора на работа.Кмете, това са ти инвеститорите в общината, обръщай им внимание, обгрижвай ги, от там ще ти дойдат повечето хора с доходи които да плащат данъци в тая община.Какво направи общината за фирмите в града които са добри работидатели? Това е моя въпрос към сегашния кмет.
  • 2
    Ощ
    още
    0 0
    09:15, 5 окт 2023
    Питайте ги тия КОРЗ-аджии с какво се занимават.Какво правят по цял ден защото е ясно че не си гледат работата.Назначени с връзки и нищо не правят.Работят ли службите в общината.Да даде кмета отчет на гражданите, не да ми се хвеали с парковете.Парковете, добре, чудесно, но има и други неща освен парковете.Дайте да видим с какво се занимава тоя КОРЗ.Дайте да видим какво точно правят Екопрогрес и техния директор от ДПС-то.Абе журналистите , за какво сл;ужите ако не питате

Категории

Последни новини