От х:

Днес в x:

Ани Цолова разгледа пръстена на Димитър Стоянов прекалено отблизо

Ани Цолова не с въздържа да подържи ръката на Димитър Стоянов, когато той показа златния си пръстен. Водещата задържа вниманието си над златното бижу с една идея повече. Тя поддържа ръката на Стоянов и с това смути и него, и колегата си Виктор Николаев. Изглежда пръстенът е бил много специален, тъй като Цолова досега не си е позволявала да интимничи с някой и то в ефир. Дори отношенията й с екранния партньор са строго професионални, пише “Блиц”.

Наскоро Ани Цолова коментира, че Виктор Николаев си ампутира чувството за хумор, когато е в ефир. Тя изглежда си ампутира чувството за мярка, коментират зрители. Или водещата е била силно привлечена от Димитър Стоянов, или е липсват обноски, възмущават се гражданите.

Виктор Николаев остана потресен от държанието на колежката си, както тя бе потресена от флирта му с участничка от “Гласът на България”. При всички положения пръстенът е бил по-интересен за Ани, отколкото гласовитата певица за Виктор, тъй като той се въздържа от физическа близост.

Димитър Стоянов поясни, че златното бижу е изработено по негова идея. Дизайнът е изцяло негов. На пръстена е изобразен българският лъв, който е обграден от образите на Ботев и Левски.

Всъщност жестът на Ани Цолова може да е бил породен от патриотизъм, шегуват се зевзеци.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини