От х:

Днес в x:

Втората съпруга на Доган: Ахмед крие дъщеря ни!

Ширин Карнобатлъ не може да вижда дъщеря си без разрешение от Ахмед Доган

Искам Ахмед да ми позволява да се срещам по често с дъщеря ни Демет, споделила пред свои близки втората съпруга на лидера на ДПС Ширин Карнобатлъ, цитирана от "България Днес".

Ширин е от Плевен и е завършила НАТФИЗ. Тя е сред първите стипендианти на ДПС, изпратени в Турция на обучение. Чичо й Мустафа Карнобатлъ през 90-те години е областен лидер на движението. Доган и Ширин се женят в Младежкия дом "Лиляна Димитрова", а кум е Йордан Йорданов от Мултигруп. Тържеството е в Радисън, през 1995 г., като на него гостуват тогавашния президент Желю Желев, покойният вече Стефан Савов и Анастасия Мозер. До 2002 г двамата живеят щастливо, ражда им се дъщеричка Демет, което в превод от турски означава китка.

След това се развеждат, а съдът в Шумен присъжда Демет на баща й. Сега Ширин почти не се среща с дъщеря си, а когато е допусната до нея е задължително с личното разрешение на Ахмед Доган. Демет обаче се вижда с майка си далеч от сараите на Доган. Момичето е отгледано от приятелката на лидера на ДПС Алтен Алиева. За последно майка и дъщеря са се видели на Нова година.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини