От х:

Днес в x:

Борба за хляб с агресивна реклама и знойна мургава плът

Проститутки борят кризата в бранша с агресивна реклама и знойна мургава плът!

Магистралните жрици истерясаха от глад и безизходица насред кризата в държавата. Практикуващите най-древната професия не се предават и поведоха зверска атака към шофьорите на ТИР-ове на път Е-79.

В битка за всеки възможен клиент застават изневиделица пред летящите с над 100 км/ч камиони и ги стопират буквално с голи гърди, оплакаха се пътните полицаи от Дупница.

Ченгетата били не само бесни, но и съвсем безсилни да се справят с рекламата от жива плът на платното на магистралата, водеща към Гърция. Освен опасенията за тотално опозоряване на нацията, магистралките умишлено предизвиквали повод за сериозни пътни инциденти. В сряда, например, работната им смяна била посветена да озаптят три твърде мотивирани проститутки на главния път в района на село Бараково, разказва „Стандарт“.

Жените били на 39, 35 и 24 години. Магистралките не се зарадвали никак на намесата на силите на реда, че и тръгнали да дават отпор на ченгетата. Скандалът с униформените не ги прокудил от шосета и пътните полицаи им написали предупредителни протоколи.

Както се очаква превантивната мярка няма да спре търговията с плът по родните магистрали и първокласни пътища. Повечето магистралки имали богат набор от глоби.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини