От х:

Днес в x:

Свещеник пощуря по шоугърла, врече й се по време на еротичен танц

Свещеникът полудял по шоугърлата по време на еротичен танц, но след сватбата булката нямало да разголва плът

Поп се венчал със стриптийзьорка в столичен храм в края на миналата седмица. Обетът на божия служител и 24 – годишната мадама предизвика истински фурор. Любовната история на любопитната двойка е излязла като от романтичен филм, а дори не изглеждала възможна в началото.

Отец Димитър и стриптийзьорката Елена се срещнали за първи път на… ергенското парти на роднина на свещеника. Попът бил облечен, както се очаква в такъв случай, цивилно и нищо не намеквало с какво си вади хляба. Шоугърлата изпълнила стандартната си програма пред попийналите мъже, но не се впечатлила от Димитър. Разменили си телефоните и почнали да излизат на обичайните срещи.

Още на първата опознавателна уговорка свещеникът разказал какво работи, което първоначално смутило стриптийзьорката. Димитър проявил такт и спокойствие и тя осъзнала какъв живот живее, и сама достигнала до решението да не разголва плътта си пред непознати мъже, и то за пари. Свещеникът не се колебал дълго след това и поискал официално ръката на еротичната танцьорка. Елена захвърлила порока и щяла да стане примерна попадия.

Свещеникът и стриптийзьорката са в трепетно очакване да имат дете във възможно най-скоро време. Семейните им задължения били разделени традиционно – бившата еротична танцьорка ще си грижи за дома, а парите в къщи ще носи свещеникът.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини