От х:

Днес в x:

Секс, снегорин и знойно гадже блокираха непочистен път

Шофьор на снегорин реши да се отмори от тежката работа по отблокирането на румънските пътища и нарами гаджето си баш на пътя, образувайки огромно задръстване.

Пътната обстановка в Румъния продължава да е тежка – сняг вали, вятър вее, а отговорните органи не успяват да се справят с почистването и всичко е блокирано.

Досега не беше съвсем ясно защо точно румънците толкова се затрудняват

с отпушването на пътните артерии, но ето че една история, разказана от „Всеки ден“, донякъде хвърля светлина върху ситуацията.

Според изданието местен шофьор на снегорин решил да се изперчи пред гаджето си и да го покани на „едно кръгче“ с огромната машина. Когато обаче се поизморил да върти геврека, решил, че може друго да повърти, и двамата с девойчето се награбили насред кабината, като шофьорът само отбил леко встрани от пътя.

„Паркомястото“ му обаче се оказало недостатъчно удачно,

тъй като снегоринът запречвал по-голямата част от пътното платно и автомобилите не можели да го заобикалят. От дума на дума и от тласък на тласък, образувало се доста сериозно задръстване.

Като видели какво се случва, изнервените шофьори сигнализирали и на полицията, тя се появила не след дълго и... сложила край на бялата авантюра.

Освен че му резнали либидото, сега шофьорът най-вероятно ще загуби и работата си.

bnews.bg

Източник: bnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини