От х:

Днес в x:

Ресми Мурад нахъсва кметовете за развитие на туризма

Кметът на община Ардино Ресми Мурад събра на първата традиционна месечна работна среща за годината колегите си кметове и кметски наместници от населените места. Пожела на всички тях, както и на жителите от поверените им села една по-успешна 2012 година. Председателят на Общинския съвет Сезгин Байрямов бе специален гост на събитието.
Ресми Мурад сподели, че през тази година ще се стремят да реализират спечелените проекти за подобряване на туристическата инфраструктура и предотвратяване на наводненията. По програма „Красива България” имат намерение да кандидатстват с проект за ремонт и саниране на общинската сграда .
Ресми Мурад отправи покана до кметовете и кметските наместници до края на седмицата да направят своите предложения за проектобюджета на общината за 2012.
Кметът заяви, че имат доста не разплатени обекти от изминалата година и приоритетно ще заложат за тяхното разплащане. На срещата бяха набелязани и мерки за подобряването на координацията и качеството на работата по снегопочистването и опесъчаването на пътищата, каза зам.-кметът Изет Шабан.
Началникът на отдел ГРАО Мехмед Алиев, запозна кметовете с новите образци на актовете за гражданско състояние и на документите, издавани въз основа на тях. Регистрите на актовете за гражданско състояние, съставени преди 1999 г., които се намират по кметствата, предстои да се предадат в административния център на общината до края на май.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини