От х:

Днес в x:

Метнаха бордюр по кола на Делян Делчев

Митцубишито осъмна с разбито стъкло

Една от колите на бившия шеф на Обс Хасково Делян Делчев, осъмна с разбито от бордюр странично стъкло, докато бе паркирана пред жилищна кооперация срещу супермаркета на ул. Добруджа. Там живеел бащата на настоящия съветник, Димо. Солидният камък се мъдреше на предната дясна седалка, наместен внимателно на пътническото място. Нито вътре, нито отвън по автомобилът имаше друга щета освен разбитото дясно стъкло.

Митцубиши-то било замерено рано тази сутрин, разказват ранобудни съседи, които чули трясък. Сутринта щетата била установена. Димо отказа коментар, същото, крайно недружелюбно, стори и негов син и вероятно брат на Делян Делчев, който се мотивира с думите, че имат болен човек в къщи. Линейка на Бърза помощ наистина пристигна пред кооперацията минути по-късно. На бабата на Делян делчев и станало лошо. Не е ясно дали неразположението е свързано с инцидента.

В София палят коли, тук ги трошат, с чувство на хумор коментираха живеещите в същия блок. За тях инцидентът бе хулиганска проява, а Делчеви имали толкова коли, че и без тази щели да се оправят.

По думите на комшия, бай Димо и въобще всички от фамилията били свестни хора и нямали лоши отношения с никой, че да бъдат сплашвани или заплашвани.

Г.Христов

Бордюрът бе поставен върху предната седалка
Собствениците отказаха коментар
Колата си била паркирана на обичайното място на ул. Добруджа
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини