От х:

Днес в x:

Концертът на Таря Турунен се мести в "Арена Армеец"

Концертът на финландската звезда Таря Турунен на 26 януари се премества в зала "Арена Армеец" в София, съобщиха организаторите от "Лауд консертс", предаде БНР.

Първоначално събитието беше планирано за столичната зала "Христо Ботев", но поради големия интерес се мести в по-голяма.

Публиката ще бъде настанена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Билетите се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Началният час е 20.00 ч. Закупените досега билети за концерта ще важат и за новата зала без нужда от презаверка.

Подгряващите групи на концерта са италианците "Sylpheed" и "Scala Mercalli". Всяка от тях ще предложи нещо различно и интересно на българската публика.

Концертът на 26 януари ще е петото гостуване на Таря Турунен в страната ни, след два концерта в София, гостуване на "Каварна Рок Фест 2010" и спектакъла на "Скандинавския славей", както я наричат феновете й, в Античния Театър в Пловдив на 21 септември 2011.

За концерта в "Арена Армеец" певицата ще излезе заедно със собствената си група. Шоуто ще е част от световното й турне в подкрепа на актуалния й албум "What Lies Beneath".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини