От х:

Днес в x:

Последния писък на модата – вампирски фейслифтинг

Лицето на предаването, Мария Чолакова, е изключителен медиен представител за България на Световната асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия (IPRAS) и е добре позната на зрителите на TV7. Всяка събота сутрин екипът на „Тя, жената” ще подарява на дамите 30 минути, посветени изключително на модерната жена, която освен за кариерата и семейството си трябва да мисли и за външния си вид. Предаването ще отговаря на въпроси, които вълнуват всяка съвременна дама: „Защо звездите не остаряват?”, „Какви са последните модни тенденции?”, „Кои са най-добрите пластични хирурзи и дерматолози в България?”.

Тази събота, 12 ноември, точно в 11:15 „Тя, жената” и дерматологът д-р Радина Денкова ще представят последния писък на модата в Холивуд – вампирски фейслифтинг. Ще разберем също кой спечели мениджър на годината в наградите на Българската асоциация по дентална медицина.

Предаването на Мария Чолакова ще покаже още модата в ежедневното облекло, кои звезди бъркат небрежно с неугледно и как да си направим прическа, която да е подходяща, ако носим шапка.

Хидратираща терапия за лице в една от най-добрите клиники по пластична хирургия и дерматология в България пък ще получи някой от зрителите на „Тя, жената”, който участва в редовния куиз на Мария във Facebook, а въпросът тази седмица е „Как още е известна пристрастената към пластичната хирургия Джоселин Уилденщайн?”.

Щастливият получател на наградата ще бъде изтеглен на живо в „Тя, жената”. Куизът на Мария Чолакова се превърна в традиция на „Тя, жената” и модерните дами, а защо не и господа, могат да очакват приятни изненади и подаръци всяка седмица.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини