От х:

Днес в x:

Формулата на вталяващите обувки

Ruthie Davis

Жените могат да "свалят" няколко килограма от теглото си само за секунди, избирайки подходящия чифт обувки. Според британската верига магазини Дебенхамс правилният чифт обувки създава илюзията, че дамата е смъкнала няколко килограма. Технолозите на веригата магазини създали формула за идеалния вталяващ ефект, като комбинирали няколко трика, създаващи впечатлението за по-дълги крака и по-стройни бедра.

Модерните в момента високи обувки с телесен цвят са тайната за стройната фигура. Но цветът на обувките трябва да съответства на цвета на кожата, тъй като това създава впечатление за по-дълги крака. Платформите трябва да бъдат прикривани и поне един сантиметър дълбоки за максимално издължаване на крака.

Височината на обувките също е от съществено значение, като съветът към дамите е да подбират обувки с поне 7-сантиметров ток. Колкото до широчината на тока, най-тънкият ток създава най-силно впечатление за вталяване.

Но обувките с каишки по глезена трябва да бъдат избягвани на всяка цена, тъй като те правят крака да изглежда по-къс и широк. Следователно формулата е цвят + платформа + висок ток + широчина на тока - каишка по глезена = отслабване.

Ralph Lauren
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини