От х:

Днес в x:

Почина Мартин, който уби съперника си в любовта. Вестниците в събота

„Новинар": Уорлик похвали „Лукойл"

„Лукойл Нефтохим" е важен за България, най-големият частен работодател плаща високи данъци, които допринасят за икономиката на страната. Това заяви в петък американският посланик Джеймс Уорлик, който разглежда комбината, придружаван от шефа му Валентин Златев и кмета на Бургас Димитър Николов.

Американският посланикът на няколко пъти изтъкна, че компанията е сред най-уважаваните както в България, така и по света, и в САЩ, където също оперира. Той посочи, че е в компетенцията на българското правителството да отговори на упреците за това дали предприятието е монополист.

„Дума": Готвят актуализация на бюджета

Поредна актуализация на бюджета планира правителството, но отказва да признае, че сметките на Дянков не излизат. За да оправдае новата промяна в разпределението на държавната хазна, кабинетът на ГЕРБ отново използва темата за "лошото наследство" и "дълговете на тройната коалиция". Това става ясно от последната стенограма от заседанието на Министерския съвет в сряда.

Докато приемат точки за предоставяне на държавни имоти на различни общини, министрите изведнъж подхващат темата с Водното огледало в Кърджали. "Като казахме Кърджали, с Водното огледало докъде стигнахме?", обръща се премиерът Борисов към регионалния министър Плевнелиев. От отговора става ясно, че имало едни 25 млн. лв., които все още не са изплатени от държавата на строителя. "Така че е много сериозен проблемът и трябва да намерим решение", тюхка се Плевнелиев. Започва дълъг диалог между него и Борисов, в който се споменават за пореден път министри от предишното правителство, които оставили лошо наследство.

„Труд": Дон Цеци регистрира "Синя коалиция" за вота във Варна

БЗНС и "Евророма" на Цветелин Кънчев - Дон Цеци, регистрираха в Общинската избирателна комисия (ОИК) във Варна на 25 август "Синя коалиция".

Действията на Кънчев опънаха нервите на десницата, защото ден по-рано СДС и ДСБ в града се записаха в ОИК за участие в местните избори под името "Синята коалиция".

Пресцентърът на ДСБ изпрати съобщение до медиите, в което се казва: "ОИК във Варна с гласовете на ГЕРБ регистрира дубликат на "Синята коалиция" в града. За нас това показва страха на ГЕРБ от реалната "Синя коалиция" във Варна на предстоящите местни избори."

„Стандарт": Опушиха Бойко и Тадич в Шабла

Сръбският президент Борис Тадич, премиерът Бойко Борисов, военните министри на двете държави и вътрешният министър Цветан Цветанов присъстваха на военно учение досущ като истинско. Български и сръбски военни сили демонстрираха стрелба и поразяване на въздушни цели, като при стрелбата на две от установките лумнаха пожари в сухата трева на полигона. Своевременното действие на пожарникарите преустанови стрелбите и пламъците бяха потушени само за пет минути. След което учението продължи и официалните лица и гости видяха и стрелбата на две спарки самолети МИГ-29 - едната българската, а другата сръбска. След приключването на учението министър Аню Ангелов изрази задоволство от резултата от учението. И си спомни, че е служил на този полигон през 1966 г. Винаги при стрелби имало пожари, оправда случката Ангелов.

„24 Часа": Почина Мартин, който уби съперника си в любовта

Почина 22-годишният Мартин Григоров, който застреля 2 години по-младия Георги Шопов на ъгъла на столичните булеварди „България" и „Гоце Делчев" и след това се простреля. Това съобщиха от Военномедицинска академия, където беше настанен Мартин, предаде агенция „Фокус".

Смъртта на Мартин настъпи въпреки усилията на лекуващия го екип. От ВМА съобщиха, че младежът няма да стане донор, тъй като не отговаря на изискванията.

Мартин се реши да извърши убийство, а после да застреля и себе си в главата заради любовен триъгълник, в който участва 16-годишна ученичка. Той бе приет в много тежко състояние във ВМА. През цялото време от постъпването му в болницата, състоянието му остана критично.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини