От х:

Днес в x:

Неверен любовник се покая публично

Sn.: theargus.co.uk

Че мъжете изневерявават не е нещо ново. Че и във facebook намират начин пак това да правят, също не е изненада. Невероятно е само, че гаджето на Джо Пейдж си го прие обратно, след като освен че и изневери с помощта на facebook, успя да оповести за това в родния им град. С допълнение, че съжалява и иска прошка.

Джо Пейдж, младеж от Брайтън, Великобритания и активен потребител на facebook решил да се извини на любимата си, превръщайки се в ходещ плакат-сандвич. С провесени на гърба и корема писмени обяснения и извинения той се разходил по улиците на града,  пише The Argus. Акцията му била финал на поредица от случки: Джо влязъл в по-близки отношения с момиче от facebook, гаджето му разбрало за това и прекратила всякакви контакти с него. След като любимата му (истинската, не увлечението от facebook) отказвала какъвто и да е контакт, Джо тръгнал да иска прошка публично с плакат от двете страни. На него пишело какво е сторил и колко се разкайва за изневярата. "Много я обичам и ще направя всичко, само да си я върна. Моля за прошка”, гласи табелата.

Според младежа плакатът е привлякъл вниманието на минувачите и те му съчувствали. „Изглежда  хората ме харесаха, защото изглеждах като пълен идиот” казва Джо пред  The Sun. Пак според него акцията постигнала целта си – приятелката се съгласила да се срещнат и да поговорят и така Джо Пейдж получил втори шанс. Обаче приятелката му не е коментирала по никакъв начин цялата тази история. Мене ако питате, Джо Пейдж ще трябва да се доказва тепърва и то с нещо повече от плакати отпред и отзад.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини