От х:

Днес в x:

Убийство след дискотека, шестима задържани

Шестима са задържани в РУ-Крумовград за убийството на 36-годишен мъж от града, съобщиха от ОДМВР - Кърджали.

Инцидентът е станал тази сутрин, малко след 3 часа в центъра на Крумовград. Всички, замесени в случая, били на дискотека.

Около 3 часа си тръгнал 36-годишният мъж, веднага след него излязъл един от компанията на шестимата младежи, подхванал спор, налетял на бой, присъединили се и останалите петима. В мелето 36-годишният получил жестоки удари и починал. След побоя шестимата потрошили маси и столове на заведение в близост до мястото на произшествието. След подадения сигнал в полицията са предприети незабавни издирвателни действия. На място е заловен един от извършителите на побоя, другите петима потеглили с автомобил. При организираните заградителни мероприятия са били задържани в района на село Пашинци.

Задържаните лица в РУ-Крумовград са: Е.Ю./23/, Г.С./19/, М.Г./21/, М.С./21/, Б.Н./19/, Д.Г./18/.Компанията празнувала рождения ден на най-младия, който вчера навършил пълнолетие. На всички ще бъдат взети кръвни проби за алкохол.

Трупът на убития е транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница. Огледът на мястото на произшествието продължава с участието на полицаи от РУ-Крумовград, криминалисти от сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в ОДМВР, прокурор от Районната прокуратура в Крумовград. Мотивите за убийството са в процес на изясняване. По първоначални данни най-вероятно става дума за стара лична неприязън. Образувано е досъдебно производство за убийство.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини