От х:

Днес в x:

Студентка и приятелят й биха инспектор заради шестица

Инспекторът от Правно-историческия факултет на ЮЗУ “Н. Рилски” Маргарита Владимирова е бита на работното си място от студентка и приятеля й. Инцидентът станал в петък, в края на работния ден, пише в. "Струма". 

Владимирова била в кабинета си, когато студентката, задочно обучение, Вероника Андреева дошла от София, за да провери дали всичките й оценки са нанесени в дневниците. Оказало се, че една от шестиците й е вписана в студентската й книжка, но в главната книга липсва. На въпроса на Вероника “Защо се е получило това недоразумение?” инспекторката вдигнала рамене и отговорила, че тези неща не зависят от нея и без преподавателя не може да попълва дневниците. В този момент Вероника се ядосала и започнала да крещи: “Боклуци, мафия...”.

За да предотврати скандала, Владимирова се опитала да отпрати студентката и при опита си да затвори вратата на кабинета си, без да иска, притиснала ръката й. В този момент се намесил приятелят на задочничката, който и започнал да удря инспекторката и да я обижда. Един от юмруците му попаднал в корема на жената.

Незабавно след инцидента са подадени паралелни жалби в прокуратурата. Вчера Владимирова, Андреева и приятелят й са разпитани, съставен им е акт за нарушение на обществения ред. Тримата участници в скандала ще бъдат изправени на подсъдимата скамейка в Районен съд - Благоевград на дело по Указа за борба с дребното хулиганство.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини