От х:

Днес в x:

Благотворително парти за Ирина

Да се надяваме да видим Ирина отново такава

Тази вечер е благотворителното парти в Шок, с което приятелите на Ирина искат да съберат средства за лечението и.

Dj Icky, Dj Paul Reformat, Dj Ico Boev и Dj Xroppolus ще пускат, а целият приход от входа, който е 3 лв., ще бъде преведен на банковата сметка на Ирина.

Нека на 23 септември напълним бар Шок и да докажем на себе си, че освен да се забавляваме и да купонясваме можем да помогнем на едно ангелче изпаднало в беда, се обръщат към връстниците си приятелките на Ирина.

В момента Ирина е в неврологичното отделение в Токуда и продължава да е в будна кома. Претърпяла е операция. Лекарите се въздържат да дават прогнози, каза майката на Ирина по телефона. Сега се е появил нов проблем, свързан с продължителното обездвижване. Лекарите и главната сестра търсят начин да се справят с раните по тялото на момичето. Новото лекарство засега дава резултат, каза Татяна Мишонова. Над 20 хил. лв. са платени за лечението на Ирина до момента и основната част е от хората, пожелали да помогнат. Искам да пишете, колко много съм им благодарна, без тях нямаше да се справя. Редовно се чувам с приятелите на Ирина. Родителите им трябва да са щастливи с такива деца!, с тези думи завърши разговорът ни.

Ирина като претърпя тежка катастрофа през май. Със счупен крак и травми в таза бе приета в хасковската многопрофилна болница. По-късно състоянието ѝ се усложни и тя изпадна в кома, продължила до средата на юни. Оттогава Ирина е в будна кома. Междувременно бе преместена в болница в гр. Пловдив, впоследствие в Токуда.

За лечение на будна кома няма клинична пътека!

Димитър Николов, Виктория Димова, Ирина Димова, Весела Димова и другите верни приятели, които не пожалиха сили в кампанията в помощ на Ирина

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини