От х:

Днес в x:

Tattoo Fest 2010 в София

Тази година за пореден път в зала "Христо Ботев" ще се съберат едни от най-добрите родни и чуждестранни татуировчици в рамките на станалия вече традиционен тату фест. Фестивалът ще се проведе на 2 октомври и ще събере талантливи гости от България, Сърбия, Македония, Турция и Испания.

Татуистите ще се състезават в категориите черно-бяла татуировка, цветна татуировка, голям проект, трайбъл татуировка, реалистична татуировка, дамска татуировка и направена на място татуировка.

Специални гости на феста тази година ще бъдат испанците от крюто "A Sangre Fria Body Art". Тяхното шоу няма да бъде за хора със слаби сърца. Те ще застанат лице в лице със страха и ще се опълчат срещу болката, докато играят своето представление, закачени на куки. Ако си падате по такъв тип забавление и вие можете да се пробвате.

По време на Tattoo Fest 2010 студио "Аерогресия" ще представят зрелищно аерограф шоу, а всички маниаци на татуировките ще могат да видят творенията на един от най-талантливите и известни артисти в Европа – Мирчо Мирчев.

В програмата на фестивала ще има конкурс за рисунка по зададена тема, който е за професионалисти, но можете да се включите и вие. Ще бъде организирана и изложба на черно-бели фотографии.

Организаторите на феста ще зарадват ценителите на киното, особено маниаците на "Хари Потър". Водещ на шоуто ще бъде Станислав, който е по-известен като Виктор Крум от филмите за момчето магьосник.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини