От х:

Днес в x:

Лошите сценарии в любовта

Ти си във връзка и всичко е повече от перфектно. Браво на теб, но това никак не трябва да те успокоява. Има една много хубава приказка – "Случва се и в най-добрите семейства". Кое се случва ли? Лошият развой на събитията, който изведнъж ни сваля на земята. Ето няколко класически сценария, които не пожелаваме на никого.

Всяка връзка на един етап се поизхабява. Ти и тя започвате леко да си омръзвате. Не прекарвате толкова много време заедно, а когато го правите тя демонстрира отегчение. В такива моменти обикновено изскачат нестадартните предложения. Като тройка например. "Ей така, само за разнообразие." – ти казва тя. А после изведнъж разбираш, че е влюбена и то в друга жена. Не знаеш да плачеш ли, да се смееш ли.

Говориш си с колеги и единият от тях ти дава знак да се отдалечите от групата. Оставате само двамата, а той от неудобство се черви и не знае как да намери думите да ти каже нещо важно. Не, не е влюбен в теб. Просто е попаднал на голи снимки на приятелката ти в интернет. Ти знаеше ли за славното й минало? Ако се поразровиш по-добре като нищо може да се появи и порно клипче.

Представи си, че сте заедно от много време. Да кажем имате син на 10 години. В един слънчев ден водите поредния битов скандал, но тя изведнъж се изпуска и ти казва: "Знаеш ли, ти не си бащата.". Ами сега?! Няма ли да се почувстваш като в сапунена опера, в която главният герой е шах и мат?

Дамите също могат да бъдат въвлечени в доста неприятни случки. Класиката в жанра е до болка позната на всяка влюбчива девойка. Той е прекрасен, прави ти комплименти, води те на ресторант, купува ти подаръци, изпраща те до вкъщи. Но… е женен. Най-неприятната изненада, а?

Заедно сте от няколко месеца и вече изгаряте от желание да живеете заедно. Нанасяте се в самостоятелно жилище и изведнъж той е уволнен. Решава да си почине ден-два, после седмица, а може би месец. Ти продължаваш да го обичаш, но вече нямаш сили и възможност да поемаш всички разходи по къщата.

А понякога лошите сценарии се развиват и след раздялата. Не си го виждала от месеци и вече ти е все едно какво се случва с него. Пак помисли, защото ако го видиш на вечеря у вас в прегръдка със сестра ти, май никак няма да ти хареса. И все пак тук друго не ти остава, освен да свикнеш да виждаш новата двойка.

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини