От х:

Днес в x:

1 °C

Драганов цъфна като Люляк в ДС. Женският футбол с едни гърди пред мъжкия. Преглед на печата

Драганов цъфна като Люляк в ДС, находчиво заглавие от първа страница в „Новинар юг”. Първият областен управител на Хасково след 1989 г. Иван Драганов, сега активист на БСП, бил агент на службите, вербуван през 1969 г. Той отрича.

Борисова размаха скалпела, обобщаващо заглавие над главата на вестника, сумиращо резултатите от тайната визита на министърката в Хасковско. На втора страница – конкретика – „Борисова закрива хирургията в Харманли”, „В „Св. Екатерина” режат 30 щата и 29 легла”, „Делегираният бюджет – само за заплати”. Последното се отнася за болницата в Хасково.

Зърното бие 10-годишен рекорд – 400 кг от декар, акцент от 2 страница.

Петима гастарбайтери се пребиха в катастрофи, водещо от 3 страница. Започва сезонът на „алая”, както го наричат – потока от емигранти, свързан с всекидневни катастрофи по Е-80.

Женският футбол с едни гърди пред мъжкия, става ясно от материал на спортната страница.Докато силният пол се чуди в коя група да играе, момичетата вече трета седмица дриблират с топка по асфалта.

И Симеон изтипосан на полускъпоценен портрет, заглавие от 12 страница. Хасковският инженер Колев направил портрет и на царя, дори преди онзи на Борисов, става ясно от текста.

Иван Драганов бил агент „Люляк” в ДС, съобщава в заглавие над главата и „Хасковска Марица”.

Откриха мраморен надпис в Родостица, друг акцент от 1 страница. Плоча с част от надпис била открита при разкопките в крепостта край Хухла. Археологическото проучване започна в началото на юли.

Д-р Пандов: Трябват ни 320 легла, ще се боря за поне още 10, водещо заглавие на страницата. Темата е здравната реформа в региона.

Взеха фабриката на братя Яневи, съобщава на втора страница вестникът. „Витта Фуудс” била предадена в ръцете на синдик заради дългове.

Жена блъсна БМВ в мерцедес, пише в акцента на криминалната страница. Инцидентът стана вчера по обяд на кръговото до „Вес ойл”.

Закусвам с 10 белтъка, не падам под кило месо на ден, казва в интервю за вестника културистът от Димитровград Добри Делев. Разговорът с него е на 4 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини