От х:

Днес в x:

Драганов цъфна като Люляк в ДС. Женският футбол с едни гърди пред мъжкия. Преглед на печата

Драганов цъфна като Люляк в ДС, находчиво заглавие от първа страница в „Новинар юг”. Първият областен управител на Хасково след 1989 г. Иван Драганов, сега активист на БСП, бил агент на службите, вербуван през 1969 г. Той отрича.

Борисова размаха скалпела, обобщаващо заглавие над главата на вестника, сумиращо резултатите от тайната визита на министърката в Хасковско. На втора страница – конкретика – „Борисова закрива хирургията в Харманли”, „В „Св. Екатерина” режат 30 щата и 29 легла”, „Делегираният бюджет – само за заплати”. Последното се отнася за болницата в Хасково.

Зърното бие 10-годишен рекорд – 400 кг от декар, акцент от 2 страница.

Петима гастарбайтери се пребиха в катастрофи, водещо от 3 страница. Започва сезонът на „алая”, както го наричат – потока от емигранти, свързан с всекидневни катастрофи по Е-80.

Женският футбол с едни гърди пред мъжкия, става ясно от материал на спортната страница.Докато силният пол се чуди в коя група да играе, момичетата вече трета седмица дриблират с топка по асфалта.

И Симеон изтипосан на полускъпоценен портрет, заглавие от 12 страница. Хасковският инженер Колев направил портрет и на царя, дори преди онзи на Борисов, става ясно от текста.

Иван Драганов бил агент „Люляк” в ДС, съобщава в заглавие над главата и „Хасковска Марица”.

Откриха мраморен надпис в Родостица, друг акцент от 1 страница. Плоча с част от надпис била открита при разкопките в крепостта край Хухла. Археологическото проучване започна в началото на юли.

Д-р Пандов: Трябват ни 320 легла, ще се боря за поне още 10, водещо заглавие на страницата. Темата е здравната реформа в региона.

Взеха фабриката на братя Яневи, съобщава на втора страница вестникът. „Витта Фуудс” била предадена в ръцете на синдик заради дългове.

Жена блъсна БМВ в мерцедес, пише в акцента на криминалната страница. Инцидентът стана вчера по обяд на кръговото до „Вес ойл”.

Закусвам с 10 белтъка, не падам под кило месо на ден, казва в интервю за вестника културистът от Димитровград Добри Делев. Разговорът с него е на 4 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини