От х:

Днес в x:

Двудневен хип-хоп и рок фест в Пловдив

Пловдив ще е домакин на двудневен музикален празник под надслов 2days Live и с участието на групи от Полша, Унгария, САЩ и България.

В първия ден на фестивала ще забият младите рапъри от Пловдив - Central Side. Следват едни от героите на пловдивската hardcore и hip-hop сцена - Red Pack (Червената Глутница). Вечерта ще завърши с тежкия звук на поляците от Insult, които са на турне под надслов Primal Therapy Tour! Още от създаването си през 2006-та те имат за цел да свирят alternative metal – ниски китарни акорди, здрави барабани и мелодичен вокал, който не се страхува да използва крясъка като начин на изразяване.

Вторият ден на 2days Live продължава с утвърдените рокаджии от София - Daily Noise Club, а след тях на сцената ще се качат унгарците от Sick Stars.

Хедлайнери на втората вечер са американците от Apache. В състав от бивши членове на The Cuts, Parchman Farm и Ghenghis Khan, тази банда няма нужда от представяне. Бандата е известна с комбинацията си от седемдесетарски пънк-рок, глем звучене и мощни барабани.

Мястото е Лятно кино Орфей, а датите 9-ти и 10-ти юни.

Билети за събитието ще са 18 кинта и за двата дни и 13 лева за само за един ден.

Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини