От х:

Днес в x:

Apple представят днес OS 4.0

Apple, които по официална статистика са продали вече 300 000 iPad устройства само за един ден, анонсираха, че утре ще се състои мероприятие, посветено на iPhone OS 4.0.

Компанията обеща да направи "ексклузивен преглед на следващото поколение на операционната система за iPhone", което най-вероятно означава, че Apple ще презентират повечето от новите характеристики, присъстващи в iPhone OS 4.

Разбира се, това може би не означава, че новата операционна система за iPhone ще бъде достъпна още от утре за крайните потребители. Най-вероятно Apple ще я лансират съвместно с нов модел iPhone, което според слуховете ще се случи по всяка вероятност през юни. Но все пак, нетърпеливите почитатели на iPhone ще имат възможност още утре да разберат дали новата ОС ще бъде снабдена с поддръжка на многозадачност за софтуер от външни разработчици приложения и всички останали характеристики, за които така неуморно се носят слухове.

По непотвърдени сведения от сайта No Dpad, от нови документи става ясно, че вероятно новата версия на iPhone OS ще предлага поддръжка на видеотелефония в iPhone. За потвърждение на това - и на останалите характеристики на следващото поколение мобилна ОС на Apple, ще се наложи да почакаме още малко

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини