От х:

Днес в x:

Ерика Баду остана само по парфюм

Певицата Ерика Баду трябвало да плати 500 долара глоба заради публичното си разсъбличане в центъра на Dealey Plaza, в Далас, съобщават от popeater.com.

Стриптийзът на Баду, разбира се, не е самоцелен, а е реализиран заради клипа на новото й парче Window Seat, вдъхновен от видеото на инди дуото Matt&Kim "Lessons Learned".

Във него, вървейки по пътя си, певицата сваля постепенно, но сигурно, дреха след дреха от себе си и остава чисто гола. Накрая куршумен изстрел я поваля на земята пред смаяните погледи на минувачите.

Провокативното парче, обяснява Баду, е в чест на американския президент Дж. Кенеди, за когото в телевизионно шоу тя споделя:

"Кенеди за мен е герой... Национален герой! Един истински революционер, който не се е страхувал да поваля преградите пред целите си. По същия начин и аз не се страхувах да се разкарвам чисто гола и да показвам гърдите си..."

Баду може да се шегува с голотата си, но на полицията в Далас хич не им е смешно. Според очевидци певицата е развявала "националната си гордост" пред цивилни граждани, които по случайност са се оказали майка с деца.

Пред Ерика в момента стоят две възможности: или да си плати глобата, която, съгласете се, можеше и да е много повече, или да бъде привикана в съда, където кой знае какво може да се случи... още.

С две думи: не всичко е позволено в Далас. Макар и в името на Кенеди, бог да го прости!

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини