От х:

Днес в x:

D2 записват песен със Slash

D2 пускат българската версия на парчето "И АЗ МОГА" с оригиналното участие на Slash, Matt Sorum (Guns N’ Roses, Velevet Revolver) и Lanny Cordola

Световно известните музиканти Слаш (Guns N’ Roses), Мат Соръм (Velevet Revolver) и китаристът и музикален продуцент Лени Кордола избраха рок музикантите от D2, които да направят българския вариант на парчето „Hands together”.

То е създадено да набира средства за подпомагане на Хаити. Даряват го на И АЗ МОГА, в подкрепа на инициативата "Аз-Ти-ХаиТи". Идеята на световните звезди е рок-банди от различни държави да създадат свои варианти на песента, които в последствие ще бъдат издадени в Америка.

Българският вариант на песента се казва "И АЗ МОГА" и ще се завърти ексклузивно по родните радиостанции от 19 март 2010 г.

Мат и Лени са лица на И АЗ МОГА, посланици на добра воля на фондацията в Америка и ревностни защитници на правата на човека.

Целта на парчето "И АЗ МОГА" е да продължава да набира средства за четвъртия по големина град в Хаити - Жакмел, който е културна столица на страната.

Междувременно D2 започват работа по следващия си албум. Те заминават за бившата резиденция на Тодор Живков близо до Кюстендил, където пренесоха цялата си техника и ще запишатновите си парчета.

Албумът ще бъде смесен и мастериран в Лос Анджелис, където D2 записаха диска "6" през 2006 година.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини