От х:

Днес в x:

17-годишният син на Руснака е бил задържан с половин килограм марихуана

17-годишният син на Дмитрий Стоянов – Руснака е бил задържан с половин килограм марихуана през тази седмица, научи Haskovo.net.

Случаят е от 21 май и беше съобщен в информационния бюлетин на Областната дирекция на МВР в Хасково. В 18 часа във вторник криминалисти от управлението са проверили непълнолетния пред дома му на улица „Видин“. В хода на разговора той признал, че на тавана в блока държи марихуана. След претърсване е открита в торба суха зелена листна маса с тегло 500 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че таткото пострада тежко при взрив в семейния им апартамент на 14 май 2024 г. Експлозията стана рано сутринта, при което 45-годишният мъж получи над 20% изгаряния и беше транспортиран в пловдивска клиника. Разследващите установиха, че взривът е причинен от химична реакция, индикираща производство на наркотични вещества.

Според запознати, Руснака все още се лекува по пораженията от взрива. Той е криминално проявен и осъждан, включително за държане на наркотици. Полицейска акция беше проведена и на 24 април тази година около жилището му на улица „Видин“, намираща се под ОУ „Любен Каравелов“, но тогава не бяха установени нарушения.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ли
    Лилия
    24 0
    10:23, 24 май 2024
    Детето е изоставено от институции и роднини. От 14 май живее само. Такситата периодично докарват при момчето непознати за него лица ц***** или бежанци
  • 2
    Ма
    Майката
    22 0
    11:39, 24 май 2024
    Къде е онова изчадие на дявола - майката ? Тоз нарко- гюбюр. Сигурно е в затвора сигурно ?
  • 3
    Клиентите -т а л и б а н и са в Хасково
  • 4
    Ба
    Баща
    11 0
    16:37, 24 май 2024
    Цялото им семе е такова прогонило,до като се намери някой баща да ги разстреля като кучета - няма човек,няма проблем! Щом "мишоците" не виждат и правят ☂️ нали всеки бати си има и.... Тати!
  • 5
    Ех Митко, а си толкова интелигентен,а си пропиля живота сам,а сега с майката на сина-ти пропилявате и неговото бъдеще,не го правете.
    • Хи
      Химената
      8 -1
      20:24, 24 май 2024
      Дори и орка таксиметров шофьор е по-интелигентен от Митко Руснака .
    • Цялата фамилия са като.............
  • 6
    Хи
    Химена
    7 0
    20:25, 24 май 2024
    Думата Руснака и него го занулиха като куче преди някоя година. Все натам отиват тез Дими Руснаци.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини