От х:

Днес в x:

Поредни отличия за димитровградските състезатели по джу-джицу

На 11 – 12 май в гр. Бургас се проведе Държавното първенство по джу-джицу за момчета, момичета, юноши и девойки. Мероприятието се състоя в СЗ Младост Бургас, като Димитровград участва с 14 състезатели, които се включиха в надпреварата и в двата дни.

Шампиони за нашия клуб са Лилиана Боева, Рая Будакова и Иван Тодоров, при момичетата и момчетата. В същата възрастова група Божидара Георгиева и Кристиян Делчев останаха втори, а Сияна Рискова е трета.

При по – големите двукратната балканска Шампионка Ивайла Димитрова отново е Държавен Шампион, освен това Димитрова получи приза и за най-техничен състезател при девойките. Петата от Европейското първенство през април Иванина Жекова също е шампион в категорията си. Изабела Вълева е трета в същата възрастова група, а Елия Христозова успя да спечели второ място в своята категория. В участието си при мъжете Даниел Чакъров е трети в категория 69 кг.

В отборното класиране Димитровград се нареди трети по спечелени отличия, след отборите на ЦПКДК Бургас и отбора на Кнежа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини