От х:

Днес в x:

Делян Добрев, водач на листата на ГЕРБ в Хасково: Подготвени сме и знаем как да управляваме в полза на хората

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Явяваме се на изборите и търсим подкрепа на хората, защото като екип сме подготвени и знаем най-добре как да управляваме държавата в полза на хората. Това ни различава от всички останали партии. С тези думи Делян Добрев даде старт на предизбораната кампания за Народно събрание на ГЕРБ-СДС в Хасково.

    Водачът на листата с кандидат-депутати под номер 22 подчерта, че през последните три години България е усвоила едва 4 % от еврофондовете, но това може да се промени, ако начело на управлението в страната е  ГЕРБ.

     „От 3 години върви новият 7-годишен програмен период, а България е усвоила едва 4% от средствата, които ни се полагат от Европейския съюз. Останалите 96% стоят в Брюксел и няма проекти- няма инфраструктура, няма пари за хората.“, каза още Добрев. Той определи модела на управление през последните три години като „експеримент“ и бе категоричен, че трябва да бъде сложен край. „Вярвам, че аз и моите колеги сме най-подготвеният екип, който може да реше тези натрупали се проблеми“, каза  Добрев в тази връзка. Пропуските относно усвояването на еврофондовете могат да бъдат наваксани по думите му, и единственият човек в държавата, който може да го направи, е Томислав Дончев.

    Относно кампанията на местно ниво за изборите на 9 юни Добрев подчерта, че тя ще бъде водена от страна на ГЕРБ с позитивна нагласа. Фокусът ще бъде поставен в нея върху визията за бъдещето развитие на държавата за положителна  промяна.

    Предизборната кампания на ГЕРБ стартира днес- на  Деня на Светите равноапостоли Кирил и Методий по традиция с водосвет, който беше отслужен в църквата „Свети Архангел Михаил“.

    „Започваме кампаниите си с водосвет, защото вярваме, че това ни помага да успеем. На 23 май се навършва една година от възобновения строеж на църквата „Свети Иван Рилски“ в квартал „Орфей“. Това е сбъдване на една мечта на вярващите в Хасково и ние ще продължим да подкрепяме реализирането на проекта“, каза още Делян Добрев.

    Купуването и продаването на гласове са престъпления!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини