От х:

Днес в x:

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцена с документален филм и нов албум

Американският музикант, композитор, вокалист и основател на групата „Бон Джоуви“ Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с документален филм и нов албум.

Той претърпя операция на гласните струни през 2022 година. Тогава групата му се готвеше за турне, но изпълнителят на Livin' on a Prayer се затрудняваше с изпълненията си. След като критиците забелязаха проблема, той се подложи на преглед и се оказа, че една от гласните му струни е атрофирала.Въпреки, че в момента Джоуви се възстановява, през февруари тази година той излезе за пръв път на сцена след операция. Рокаджията беше почетен като личност на годината на фондацията „Мюзикеърс“. В петък платформата „Хулу“ ще излъчи документалния филм „Благодаря, лека нощ: Историята на Бон Джоуви“ (Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story), посветен на певеца и „Бон Джоуви“. На 7 юни групата ще зарадва феновете си с нов албум Forever.

„Ако не си страхотен, то друг ще дойде и ще е по-добър. Това не е кариера, към която трябва да се отнасяш лекомислено. Има милион други млади момчета, които чакат да заемат мястото ти. И в този бизнес няма гаранции. Трябва да спечелиш сърцата на хората, за да дадат своите трудно спечелени долари именно за теб. А ако искаш феновете да ти останат верни в продължение на четири десетилетия, трябва да знаеш, че това е нелека задача. Или ще си един от най-великите или на добър час“, добави той.

„Целта на този албум е да уловя радостта, която през последните няколко години беше трудна, независимо дали става въпрос за тъмния облак на КОВИД-19, който светът преживя, или за моето лично пътуване. С този запис мисля, че уловихме щастието от живота през всички фази, от началото, през средата и до самия край“, каза в края на интервюто музикантът.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини