От х:

Днес в x:

Принц Хари и Джон Бон Джоуви пресъздадоха култова снимка на „Бийтълс“

Изображение 1 от 4

    Принц Хари и певецът Джон Бон Джоуви възпроизведоха една от най-известните снимки на "Бийтълс", като преминаха по зебрата пред студиата "Аби роуд" в Лондон, а пред тях се движеше военен ветеран в инвалидна количка, съобщиха Ройтерс и ДПА.

    Принц Хари посети студиата "Аби роуд", за да се срещне с певеца и хора на военните ветерани и да запишат песен в полза на игрите "Инвиктус". Това е една от последните му изяви като старши член на британското кралско семейство.

    Хари и Бон Джоуви разговаряха за кратко пред сградата, където група "Бийтълс" е записала 11 от 13-те си албума. След това влязоха вътре.

    Видео с двамата със слушалки пред микрофон, докато Бон Джоуви свири на китара, след което му дава знак да започне да пее, беше качено на официалната страница в Инстаграм на Хари и съпругата му Меган, които са херцози на Съсекс.

    Двамата обявиха през януари, че ще се оттеглят от задълженията си на старши членове на кралското семейство, за да прекарват повече време в Северна Америка и да станат финансово независими.

    Хорът на игрите "Инвиктус", който записва сингъла за благотворителност, се състои от ветерани и служещи в британската армия. Приходите от продажбата на сингъла ще са в полза на фондация, която подкрепя игрите за ранени и болни ветерани "Инвиктус". Това е една от любимите каузи на Хари.

    Песента, наречена "Unbroken" (Несломен), е създадена от Бон Джоуви, за да привлече вниманието към ветераните с постравматично стресово разстройство.

    Фондацията на игрите "Инвиктус" публикува снимки на Хари с певци от хора и на Хари и Бон Джоуви, седящи зад миксиращ пулт. Към тях написаха, че хорът и Бон Джоуви репетират и записват цял ден.

    Източник: dariknews.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини