От х:

Днес в x:

Алек Бенджамин представи най-новия си сингъл „King Size Bed“

Парчето е третото издание, което води до дългоочаквания му трети студиен албум, който ще излезе тази година чрез Elektra Entertainment.

Най-новият сингъл с поп звучене е с прочувствен текст и е интроспективен разказ за съвременните взаимоотношения и сърдечната болка, станали запазена марка на Бенджамин, като същевременно запазва денс мелодията, превърнала музиката му в поп хит за милиони слушатели по целия свят.

„King Size Bed“ следва успешните издания „I Sent My Therapist To Therapy“ и „Pick Me“, докато Алек Бенджамин продължава да споделя части от завладяващия разказ на следващия си студиен албум.

 
Откакто стартира музикалната си кариера през 2018 г., популяризирайки музиката си по паркинги и  концертни зали, Алек постоянно се откроява като млад изпълнител, който привлича вниманието. Феновете и критиците продължават да бъдат привличани от неговия изключителен талант за разказване на въздействащи истории и поп-денс ритъм.

С издаването на втория си албум – „(Un)Commentary“ през 2022 г., Бенджамин пое на път, за да се свърже с феновете, завладявайки публиката в САЩ, Азия, Австралия и Европа, както и с дебютно изпълнение на „Coachella Valley Arts and Music Festival“. Впечатляващата автобиография на Алек включва над 9 милиарда глобални стрийма, над 12,5 милиона последователи в социалните мрежи и над 1,6 милиарда гледания в неговия YouTube канал – доказателство за връзката, която е изградил с публиката в цял свят.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини