От х:

Днес в x:

Началото на края за Stranger Things - все по-близо

Отдавна вече знаем, че петият сезон ще е последен за Stranger Things - един от най-успешните сериали на Netflix. С началото на холивудските стачки през май миналата година обаче феновете останаха разочаровани, тъй като работата по сериала бе спряна, наред с други продукции.

И докато създателите на Stranger Things все пак внимават да не издават много какво предстои във финалния сезон, някои почитатели вече имат предположения. А тях те базират на Stranger Things: The First Shadow - театралната постановка, която от няколко месеца вече се играе на лондонския Уест Енд.

"Пиесата определено дава на феновете някои не толкова фини закачки и намеци за това накъде се насочват определени сюжетни линии в сезон пет. Засягат се няколко теми и идеи, които ще продължим в шоуто", издават братята Дъфър, създателите на сериала, пред Entertainment Weekly.

Въпреки паузата, която претърпя Stranger Things, снимките на сериала вече са обратно на дневен ред. И това става ясно от пост в X (преди Twitter), който обявява точно това.

"Това е код червено! Продукцията на Stranger Things сезон пет официално започна", пише към снимката, на която са се събрали Мат и Рос Дъфър и актьорският състав.

В последния пети сезон на Stranger Things се завръщат Мили Боби Браун, Фин Улфхард, Ноа Шнап, Гетен Матарацо, Кейлъб Маклафлин, Сейди Синк, Чарли Хийтън, Наталия Дайър, Мая Хоук, Дейвид Харбър и Уинона Райдър.

Наред с тях ще видим и по-новите лица - Джейми Кембъл Бауър, който играе Векна, Кара Буоно като Карън Уилър, Амибет Макнулти като влюбената в Робин Вики и Линда Хамилтън, която познаваме от "Терминатор" и е най-новото попълнение в сериала.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини