От х:

Днес в x:

Сериалът за готвачи, който не бива да пропускаме

С главоломно растящата популярност на всякакви кулинарни предавания и превръщането на шеф-готвачите в световни звезди беше неминуемо да се появят филми и сериали, посветени именно на техния живот.

Сред последните филми на тази тематика ни впечатлиха "Менюто" с Рейв Файнс и Hunger по Netflix. Сериалът, който пък заслужава внимание, безспорно е The Bear. Разбира се, няма да поминем и българското включване в тенденцията "Алея на славата".

Но да се върнем на The Bear. Първият сезон на сериала на FX се появи през 2022 г. и, подобно на ресторанта, за който се разказва, беше направен с малък бюджет. Затова и никой не очакваше главоломния успех, който го сполетя - 13 номинации Еми, както и Златен глобус за главна мъжка роля в комедиен сериал за Джеръми Алън Уайт.

Далеч сме от мисълта, че The Bear е комедия. Определено обаче сладко-горчивите моменти в него изобилстват и нямаме търпение да видим и трети сезон. А според Deadline работата по него започва през февруари или март 2024 г.

Припомняме набързо историята. Алън Уайт е Карми Берзато - обещаващ млад готвач, който наследява ресторанта за бургери на брат си, след като последният се самоубива. Карми е принуден да се върне в родния Чикаго и да се изправи не просто срещу западащо заведение, но и срещу собствените си демони.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини