От х:

Днес в x:

Търсят нови попълнения за редиците на пожарната в региона на Хасково

Конкурс за назначаване на държавна служба в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - МВР за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка е обявен за няколко противопожарни служби в страната, включително и в Хасково.

Местата са седем за региона.

В Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – Хасково длъжността е за шофьор на пожарен автомобил, който и ще участва в гасачески дейности. Същата позиция е вакантна и за Свиленградската пожарна. Обявена е за набор на кандидати и в: Харманли, Маджарово, Тополовград и Симеоновград.

В участъка в Любимец има свободно място за старши пожарникар.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да са само с българско гражданство, да не са осъждани, да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер и да са физически и психически здрави по определените от МВР критерии.

Те трябва да са с най-малко средно образование. Възрастовата граница за кандидатите е ненавършени към датата на обявяване на конкурса 41 години. Трябва да  притежават шофьорска книжка категория С, като не са лишавани от право да управляват моторно превозно средство за нарушение на Закона за движението по пътищата, през последните три години.

Освен прием по документи, кандидатите ще минат през изпити за физическа и психическа пригодност и интервю.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини