От х:

Днес в x:

Ако притежавате 4 или повече от тези черти, вие спадате към INFJ – най-редкия тип личност

Според Карл Юнг личностният тип INFJ е най-забележителният и най-рядък.

Но какво означава тази абревиатура? INFJ = Интроверт, Интуитивен, Чувстващ и Преценяващ.

Ако притежавате 4 или повече от чертите по-долу, то това означава, че и вие сте един от тези деликатни и рядко срещани хора.

1. Хора, които се фокусират върху важните неща и не хабят енергията си за всичко и всички. Когато съдбата ги постави на колене, те винаги знаят как да се изправят на крака.

2. Хора, които са готови да работят усилено за мечтите си, защото знаят, че няма преки пътища към успеха. Никога няма да ги видите да стоят със скръстени ръце.

3. Когато нещо се обърка и те търсят изход (а понякога дори когато всичко изглежда наред), такива хора винаги се доверяват на интуицията си. Те се вслушват в гласа на душата си и най-често това е само в тяхна полза.

4. Такива хора не вярват, че се нуждаят от много приятели и познати, за да бъдат значими или щастливи. Те са напълно доволни и от малкото, които имат... Но тези приятели са им наистина близки.

5. INFJ често са емпати. Те наистина усещат болката и негативните емоции на хората около тях, защото ги възприемат по същия начин, по който другите възприемат цветовете или миризмите. Между другото, това е една от причините, поради които те предпочитат да прекарват свободното си време сами или с няколко избрани приятели - това им дава възможност да се отпуснат и да се възстановят.

6. Тяхната емпатия, интуиция и други изострени сетива им дават доста добра представа за това какво се случва в съзнанието на хората около тях. Те винаги могат да разберат кога някой се опитва да ги излъже или кога е честен с тях.

7. Това са хората, които са способни да представят във всички цветове един свят, различен от този, в който живеем. Сред тях има много писатели и художници. Те не се страхуват да мислят нестандартно и да реализират идеите си.

8. Такива хора не се стремят да бъдат лидери, но ако на раменете им все пак падне такава отговорност, винаги вървят напред и вдъхновяват онези, които водят, със собствения си пример.

9. Тези хора вярват, че една мисъл, поставена на хартия, се превръща в нещо повече от мисъл. Затова често стават писатели. Тъй като предпочитат да прекарват свободното си време сами, това се превръща в най-добрия начин за тях да покажат на другите как се чувстват.

10. Такива хора не се спират от проблемите. Вместо да изпаднат в паника и да вдигнат ръце, те събират волята си в юмрук и започват да търсят изход от ситуацията.

cluber.com.ua

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини