От х:

Днес в x:

Ъшър ще пее в шоуто между полувремената на финала на "Супербоул"

Ъшър ще бъде водещият изпълнител в шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол "Супербоул" в Лас Вегас, съобщи АП, позовавайки се на Националната футболна лига в САЩ. Мачът ще се играе на 11 февруари в "Олджайънт Стейдиъм". 

Ъшър е икона, чиито изпълнения са оставили ярка следа в музиката и ние не бихме могли да сме по-развълнувани от възможността той да бъде звезда на шоуто през следващата година, каза в изявление Сет Дудовски, директор на музикалното звено на Националната футболна лига. 

Ъшър има 9 хита, достигнали номер 1, и 18, стигнали до челната десетка на класацията на 'Билборд" от 1997 г. досега. 44-годишният изпълнител е осемкратен носител на награда "Грами".

Участието между  полувремената е чест за мен, каза Ъшър. "Не мога да дочакам времето, когато ще представя пред света невиждано до момента в кариерата ми шоу. Благодаря на феновете и на всеки, който помогна за осъществяването на таз възможност", се казва още в изявлението на певеца. 

Ъшър си сътрудничи с някои от най-големите звезди в музиката и без съмнение феновете ще бъдат заинтригувани кой ще се изправи до него по време на шоуто. 

"Супербоул" ще отбележи поредното пето партньорство между Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 г. звезда на шоуто беше Риана. Това беше и първата година със спонсорство от страна на "Епъл мюзик". 

Шоуто и мачът ще се излъчват по телевизия CBS. 

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини