От х:

Днес в x:

Младите надежди на Димитровград спечелиха турнира „Богомил Попов“

    11-годишните футболисти на Димитровград спечелиха традиционния турнир „Богомил Попов“ в Хасково. Шампионите получиха купата  си от кмета Станислав Дечев.

    Турнирът, който се организира от БФС,  Община Хасково и семейството на Богомил Попов, е част от празничните прояви, посветени на Деня на Хасково.

    Срещите се играха през двата почивни дни. В надпреварата се включиха шест отбора, като два от Хасково, от ФК "Димитровград", „Арда“- Кърджали, от Севлиево и от Сливен.

    Сребърните отличия в турнира заслужи тимът на Сливен, трети е съставът на Севлиево.

    „Благодаря на всички участници в турнира и нека постигат все по-големи успехи на футболния терен. Община Хасково и БФС отново показахме добро партньорство и организирахме този спортен празник за децата. Желая на всички здраве и ви очаквам догодина отново да се видим на зеления терен в Хасково“, каза градоначалникът Станислав Дечев.

    Основният вдъхновител на турнира и син на именития Богомил Попов- Антон Попов връчи специална награда Христо Кючуков от Хасково „За момчето с най-добро сърце“.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Rt
      rtyrty
      0 -2
      23:32, 10 сеп 2023
      Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук------> marketl.ink/tesyo
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини