От х:

Днес в x:

КАТ – Хасково с промяна при регистрация на новите и луксозните автомобили

Промяна се въвежда при прегледа на регистрационното състояние на новите и луксозните марки автомобили в КАТ – Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Колите от всички марки и категории, които са в 5-годишен срок от първоначалната им регистрация и такива от висок клас - „Ламборгини“, „Ферари“, Бентли“, „Лотус“, „Месерати“, „Ролс Ройс“, „Бугати“ и други от същия висок клас, които са в 7-годишен срок от първоначалната регистрация ще минават проверка ежеседмично в дните – сряда от 8:30 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 ч. до 17:30 часа и четвъртък от 8:30 ч. до 12:00 ч. в Контролно-техническия пункт на сектор „Пътна полиция“ към МВР Хасково. Годишните срокове относно първоначалната регистрация на МПС се изчисляват към края на календарната година, в която автомобилът е представен в пункта за регистрация на пътни превозни средства в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Хасково.

Независимо от марката, регистрационното състояние на всички останали автомобили ще се проверява във всеки делничен ден на същия пункт на сектор „Пътна полиция“.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини