От х:

Днес в x:

„Големият ден“ тръгна на турне

Експерименталната авторска постановка „Големят ден“, която беше откриваща за второто издание на Студентския театрален фестивал „Сцена на края на града“ тази година в Хасково, ще бъде представена на още четири сцени.

От днес изпълнителите, които са част от любителската трупа "Младежки експериментален театър" към Алианс за регионално развитие и сътрудничество, водена от Иванка Шекерова, са на турне. Първата им спирка е тази вечер на сцената в читалище "Пробуда" в  Ивайловград, където постановката ще бъде играна от 18.30 часа.

В следващите три дни „Големият ден“ ще гостува последователно в Минерални бани от 21 часа на откритата сцена, в Димитровград от 21 часа на откритата сцена на пл. "България" и в читалището на първомайското село Татарево от 19 часа.

Спектакълът е по текст на Веляна Николова и Иванка Шекерова и с участието на актьорите. Компилацията съдържа и текстове от световната драматургия. А разказът, който проследява пътя на младия човек, устремил се към високите върхове на изкуството, е преплетен и с музика.

Режисьорът на постановката е Иванка Шекерова. В нея участват и Александър Цветанов от школа по цигулка с ръководител Маргарита Кудинова, група "Елиънс" и Фанфарен оркестър към ОУ "Любен Каравелов"-Хасково.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини