От х:

Днес в x:

Дуейн Джонсън отново ще бъде Мауи

"Смелата Ваяна" (Moana) се превърна в същински хит, когато се появи по кината през 2016 г., печелейки над 600 милиона долара от бокс офиса. Приходи, на които много игрални филми биха завидели.

Въпреки това така и не последва продължение, но след всички тези години се готви нещо ново и вълнуващо. По време на среща на акционерите на Disney бе обявено, че се работи върху игрална версия на "Смелата Ваяна".

Новината дойде лично от Дуейн Джонсън, който в специално заснето видео обяви, че той отново ще влезе в ролята на Мауи. Към момента обаче няма повече информация около игралната версия, като самият Джонсън споделя, че филмът е в начален етап на развитие и има още много работа по него.

Може би най-голямата въпросителна около филма е дали Аули'и Кравальо ще влезе отново в ролята на Ваяна, както бе в анимацията. Докато чакаме отговор на този и други въпроси, ни остава само да гледаме видеото на Скалата, с което обяви, че "Смелата Ваяна" ще има и игрална версия.

То е заснето на Хаваите, откъдето идват и полинезийските корени на актьора, а в него виждаме и двете му дъщери Жасмин и Тиана Джия. От социалните мрежи знаем, че и двете са фенове на анимацията, но така и не вярват на баща си, че именно той е Мауи. Във видеото Дуейн Джонсън споделя, че Мауи е вдъхновен от неговия дядо Питър Майвия.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини