От х:

Днес в x:

Скалата откровено за истинската мъжка сила

Скалата сподели разбиранията си за същността на истинската мъжка сила. Играещият непобедим супергерой на екрана актьор осъзнал, че истинската сила се крие в слабостта, пише Men's Health.

Дуейн Джонсън разказва, че за първи път е преживял депресия на 18 години, но дори не е разбрал какво е това. Актьорът си спомня: "Тогава се наричаше още "хей, стани от дивана, събери си мислите и промени случващото се тук".

Той допълва, че като дете е изпитвал трудности с изразяването на емоции и е бил по-добър в слушането, отколкото в общуването. Когато потърсил помощ, мирогледът му се променил.

"Да поискаш помощ не е слабост. Всъщност искането за помощ е нашата суперсила", осъзнава Джонсън. Той е забелязал, че мъжете често попадат в капан, когато се чувстват уязвими, но вярват, че трябва да бъдат силни и способни да завладеят света. В такива моменти, убеден е актьорът, трябва да приемете вашата уязвимост и идеята, че "не винаги можете да е справите с всичко".

Дуейн Джонсън се превърна в звезда с ролите си на брутални, уверени и силни мъже като Хобс от франчайза "Бързи и яростни". Скалата e трето поколение професионален кечист.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини