От х:

Днес в x:

10 °C

Скалата президент?

Миналата седмица Дуейн Джонсън попадна в полезрението на медиите с един монолог, с който целеше да покаже, че Доналд Тръмп не реагира както хората искат в създалата се ситуация.

Това беше и първият път, в който Скалата гласно атакува президента. Преди няколко години Джонсън къде на шега, къде не, каза, че вариантът да се кандидатира за президент не е изключен.

Разбира се, в изказването си Дуейн Джонсън не заявява, че ще се кандидатира или има подобни планове, но пламенната му реч запали доста от последователите му.

Според We Got This Covered, в социалните мрежи са се появили много коментари и публикации, които са в подкрепа на Скалата и казаното от него във видеото.

Не са малко и онези, които дори директно заявяват, че ще гласуват за него, ако се кандидатира за президент. Има и такива, които смятат, че бившият кечист е по-компетентен от настоящия президент.

От филмовата кариера на Джонсън знаем, че се вслушва в това какво искат хората и рано, или късно, им го дава. Остава да разберем дали и в този случай ще се получи същото.       

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  ВК
  В КЕНЕФА САЩ
  5 0
  00:03, 9 юни 2020
  Всичко е възможно.
 • 2
  Вл
  Власт на идиотите
  3 0
  10:20, 10 юни 2020
  Филма "Идиотокрация" все повече се приближава към реалността. https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0
  Не че е за учудване - този филм просто следва и довежда до абсурд напълно реални тенденции - че хората с най-малко интелект се плодят най-много...
  В нашата мила родина също виждаме резултатите от това...

Хороскоп за 25.01.2021

Последни новини