От х:

Днес в x:

Чарлз III планира да настани принц Хари и Меган Маркъл на най-видното място на коронацията

„Кралят има силно чувство за традиция, а традицията повелява Хари да е на първия ред.“

На 6 май ще се проведе тържествената церемония по коронацията на Чарлз III. Най-важният въпрос, който остава отворен и до днес е, ще присъстват ли Меган Маркъл и принц Хари на тържеството? Кралските експерти са сигурни, че ако семейство Съсекс дойдат в Обединеното кралство, ще им бъдат отредени най-видните места на церемонията.

„Нищо, което се случва между обвиненията на кралското семейство в съда и след това, няма да повлияе на плана за сядане. Чарлз винаги е казвал, че обича и двамата си сина. Той иска и двамата да са там. Хари и Меган са поканени и ще бъдат настанени на видно място“, увери кралски човек.

Смята се, че принц Уилям и Кейт Мидълтън ще заемат почетно място на първия ред, тъй като те ще станат кралица и крал в бъдеще. Ако опозореният херцог на Съсекс седне с тях, то това ясно ще опровергае думите на принц Хари, че семейството го пренебрегва.

Въпреки това, ако Чарлз III все пак реши да даде урок на Съсекс, като ги постави на задните редове, той рискува да играе срещу себе си.

Всъщност в този случай обществеността ще се убеди, че обвиненията, които принц Хари отправя към баща си в мемоарите си, не са толкова безпочвени. Но такова развитие на събитията се смята за малко вероятно от кралските експерти.

„Чарлз има много силно чувство за традиция, а традицията повелява Хари да е на първия ред. Сигурен съм, че ще постъпи правилно. Въпреки всичко, което се случи, той е негов син“, добави вътрешен човек, близък до Бъкингамския дворец.

И докато във Великобритания принц Хари и Меган Маркъл не са вече така топло приети, бившата актриса като че ли се е насочила към политическа кариера.

The Sun съобщава, че херцогинята на Съсекс е наела бивш секретар на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама – Кейти Маккормик Лейливелд. Благотворителната фондация на принц Хари се обърна към нейната компания за връзки с обществеността за професионални услуги, които струваха 110 000 долара.

Според данъчните декларации за 2021 г., получени от изданието, Лейливелд е предоставил стратегическа подкрепа на отдела за връзки с обществеността на фонда, който допринася за социално значими проекти.

Според изданието сътрудничеството с PR специалист провокира нови слухове за политическите планове на Меган Маркъл. И така, херцогинята на Съсекс вече е работила по проект за ратифициране на поправката за равни права (ERA) заедно с фемиконата Глория Щайн.

От 2007 г. до 2011 г. Кейти Маккормик Лейливелд работи със съпругата на бившия президент на САЩ Барак Обама. Освен това тя предоставя своите PR услуги на Хилари Клинтън и бившия кандидат за президент на САЩ Джон Кери.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини