От х:

Днес в x:

Шефска рокада в ДАНС Хасково. Най-после автокрадците в ареста. Преглед на печата

Шефска рокада в ДАНС Хасково, съобщава в заглавие над главата днес „Хасковска Марица”. По информация на вестника шефът на местното звено Илиян Янкулов ще бъде пенсиониран, а за неговото място се спряга П. Несторов.

Свинската мръвка 11 лева килото за Коледа, предупреждава в заглавие на първа страница вестникът. Изданието публикува и текущите цени на храните в навечерието на празниците.

Най-после! Автокрадците в ареста, пише в акцента на трета страница в броя. Един от Хасково, двама от Димитровград и един от Минерални бани са зад решетките, заподозрени в кражбите от автомобили през последните дни в региона.

Изгониха Димо Гочев от ДПС, акцентира на втора страница вестникът. Гочев е бивш свекър на Емилия.

Христо Янев става член на ГЕРБ, друга политическа информация от страницата.

Шок на митницата! 61 аут до дни, пише в голям материал на 4 страница. Според изданието се очаква до дни да се проведе най-голямата чистка на Капитан Андреево от 1997 година насам. По границата се разнасяли и някакви списъци с имена на нарочени митничари.

Евродепутат кани хасковски спец в Брюксел, пише на 5 страница в броя. Хасковският спец е Георги Божиков, а евродепутатът – Евгени Кирилов.

Изхвърлят наематели, неплащали 10 години, акцентира в заглавие над главата днешният брой на „Новинар юг”. Едно семейство вече бе изгонено от жилището си в бл. 42 в „Орфей”, останалите – тази седмица.

В кризата – криза за шивачки, пише в другия акцент на първа страница в броя. Лошият имидж на бранша отблъсквал хората и никой не се отзовавал на обявите за работа.

В 21.30 – последен автобус Димитровград-Хасково, пише още на първа. Това е заложено в новия транспортен пакет на община Димитровград.

Свиленград няма да вдига данъците, пише на втора страница. Кметът Георги Манолов щял да предложи на ОбС да се запази сегашният размер на местните налози. Анализът на общинските експерти показвал, че въпреки кризата това може да стане. Допуска се изключение само при такса смет, допълва вестникът.

Братовчеди се размазаха в дърво с „Форд Мондео”, пише в акцента на 3 страница. Тежкият инцидент стана в петък сутринта.

Днес съдът решава за зетя на Фатик, пише още на страницата. Днес магистратите трябва да решат дали да екстрадират Дениз Тюркмен в Германия или във Франция. Поискали са го и двете страни.

„Хасковска Марица” уточнява, че е пристигнало съгласие от Германия той да бъде пратен във Франция.

Инвалид умря разпънат между ТЕЛК, НЕЛК и НОИ, пише в голям материал на 6 страница. Човекът починал, докато институциите се разберат какъв процент инвалидност да му бъде определен.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини