От х:

Днес в x:

Новият изненадващ цвят на iPhone 14 и iPhone 14 Plus

Феновете на Аpple със сигурност очакват есента с нетърпение, защото през септември би трябвало да бъде представен новият iPhone 15. Ако традицията бъде спазена, разбира се.

Но понеже дотогава има още доста месеци, а от компанията, базирана в Купертино, обичат изненадите разбираме, че Apple са решили да направят iPhone 14 още по-цветен.

От 14 март в продажба ще бъде пуснат нов цвят - жълт. Той ще бъде наличен за iPhone 14 и iPhone 14 Plus, като предварителните поръчка ще стартират още от 10 март. По този начин цветовата гама на устройствата се увеличава до цели шест цвята (полунощ, астро бяло, червено, синьо, виолетово и новото жълто).

И както можем да предположим, откъм спецификации iPhone 14 и iPhone 14 Plus няма да бъдат променени с нищо, единственото ново в тях ще бъде свежият жълт цвят. Тялото отново ще бъде алуминиево, а екранът керамичен, за да се запази устойчивостта на надраскване.

Цветът може и да е нов, но цената също ще остане както досега - 799 долара за Phone 14 и 899 долара за iPhone 14 Plus. От Mashable са имали възможност да видят на живо жълтия iPhone 14 Plus и споделят, че нюансът е ярък, но в същото време кремав. Жълтото няма как да ни заслепи, но пък е достатъчно атрактивен, за да привлече вниманието.

За тези, които хем ще искат новият жълт iPhone 14, хем ще ги е страх да не го изпуснат от Apple са помислили и за тях. Защото в продажба ще бъдат пуснати силиконови калъфи в същия жълт цвят. Новият цвят ще бъде достъпен в над 60 страни, като сред тях са Австралия, Канада, Китай, Франция, Германия, и Великобритания.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини