От х:

Днес в x:

Пълненето на общинската хазна основна задача пред днешната сесия на местния парламент в Кърджали

Пълненето на общинската хазна е основна задача пред общинските съветници на днешната сесия на местния парламент в Кърджали.Икономическите точки доминират.Ще се отчете досегашния опит и ще се одобрят нови мерки.

Сред основните точки в дневния ред са:

Приемане на отчет за изпълнението на плана за приватизация за 2022г.

Одобряване на годишен отчет за 2022 г. за изпълнението на включените проекти в Плана за действие за общинските концесии в Община Кърджали за 2021 – 2027 г. и на концесионните договори.

Приемане на Програма за управление иразпореждане с имоти –общинска собственост на Община Кърджали за 2023 г.

Даване на съгласие за продажба на имоти – частна общинска собственост, включени в Програмата за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2023 г., определяне на пазарните цени и начина на продажба на имотите.

Даване на съгласие за предоставяне под наем на обекти - публична общинска собственост.

Даване на съгласие за отдаване под наем на помещения, находящи се в сградата на бивша Стоматологична поликлиника, бул. „Тракия“ № 13, гр. Кърджали за осъществяване на дентална медицинска дейност.

Даване на съгласие за удължаване срока на договор за наем на общински имот, представляващ: Три преходни помещения /стаи № 5, № 6 и № 7/, предназначени за офис дейност, находящи се на първи етаж в сградата на бивш Градски съвет, гр. Кърджали.

Даване на съгласие за удължаване на срока на договор за наем на общински имот, представляващ: Помещения /лекарски кабинет, манипулационна и чакалня/, находящи се на втори етаж в сградата на здравна служба кв. Гледка, гр. Кърджали.

Даване на съгласие за удължаване на срока на договор за наем на общински имот, представляващ: Помещения /лекарски кабинет, манипулационна и чакалня/, находящи се в сградата на Здравна служба с. Стремци, община Кърджали.

Приемане на Програма за управление и разпореждане със земи от общинския поземлен фонд наОбщина Кърджали за 2023 г.

Даване на съгласие за продажба на имоти от общинския поземлен фонд – частна общинска собственост, определяне на пазарните цени и начина на продажба на имотите.

Даване на съгласие за удължаване срока на договор за отдаване под наем на земеделска земя от общинския поземлен фонд на Община Кърджали, находяща се в землището на с. Калоянци, община Кърджали.

Даване на съгласие за учредяване на възмездно право на ползване без търг или конкурс върху поземлен имот с идентификатор 29407.14.166 – частна общинска  собственост, находящ се в землището на с. Жинзифово, община Кърджали, за устройване на пчелни семейства.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини