От х:

Днес в x:

Да кажеш „Да“ на любимия човек след 16 години съвместен живот пред двете си деца

    14 февруари 2023 година ще се превърне в паметна дата за Радостина Димитрова и Иван Генов. От днес те са са с обща фамилия, след като сключиха граждански брак след 16-години съвместно съжителство. Венчаха се в присъствието на своите най-близки хора и за радост на двете си деца. Здраве, радост и да се обичат, пожелаха на родителите си 8-годишната Ивета и 15-годишният Георги.

    Бракосъчетанието им извърши кметът на Хасково Станислав Дечев. „Съхранете най-съкровените мигове от днешния празничен ден, защото те ще ви дават сили. Бъдете щастливи и се обичайте все така силно, както днес! “, пожела на младоженците градоначалникът.

    За венеца на дългия път на връзката си-днешното вричане и пред закона точно в деня на влюбените и виното идеята била на Иван. Радостина обаче избрала пръстените.

    „16 години наблюдавах дали моята съпруга става за мен и вече съм категоричен, че тя е моят човек“, шегува се Иван. Тази сутрин преди да тръгнат към ритуалната зала, той обещал на Радостина, че ще продължава да си я гледа и уважава. Двамата споделят, че за тях любовта не може да се опише с думи. „Трябва да се изпита, аз съм го изпитал с жена си“, откровен е Иван. Любовта след толкова години свързва хора по-здраво, добавя той, поглеждайки с искрящи очи към двете им деца.

    Днешният 14-ти февруари, изпълнен с много емоции, да се венчаят избраха седем двойки в Хасково.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини