От х:

Днес в x:

Пиян мъж разбил офиса за недвижими имоти в Хасково и заспал вътре

36-годишен мъж е задържан за повреждане на офиса за недвижими имоти в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Обектът се намира на кръстовището между булевардите „Раковски“ и „Съединение“.

На 5-и в 4:40 часа на спешния телефон е получен сигнал за счупено стъкло на офис на фирма. Изпратените на място полицаи установили мъже да спи в помещение. Той бил със следи от наранявания по китката и лакътя на ръката. Бил в неадекватно състояние и не могъл да даде смислено обяснение защо и как е проникнал в офиса. Задържан е до 24 часа по заведеното бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    И.
    И..
    17 -8
    13:10, 6 фев 2023
    Ще го глобят ли , или ще го порицаят само , преди 40 години са ги били в училище с пръчка , сигурно и сега така ще стане , безаконие цари , то от герб нищо добро не сме видяли ...
    • Ба
      Бат Танас общественик
      13 -11
      14:20, 6 фев 2023
      Ай стига писа глупости , човека на 36 а го били били преди 40 ! От Герб може и да не си видял нищо, но и от цар Киро и госпожа лъжа кака ти Кури още по-малко !
  • 2
    Is
    Istinata
    4 0
    19:02, 7 фев 2023
    Абе човека е искал рано сутринта да си закупи апартамент топ- оферта и е искал да не я изтърве и за това е отишъл толкова рано .Така ми казаха брокерите.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини