От х:

Днес в x:

Фотоконкурсът „Хасково-светла коледна приказка“ вече има победители

    Победителите във фотоконкурса „Хасково-светла коледна приказка“ вече са ясни, съобщиха организаторите от община Хасково.

    25 автори с общо 61 фотографии са се включили във фото предизвикателството.

    Две са най-харесваните снимки, излъчени от участниците в гласуването в социалните мрежи. С най-много реакции наградата за любима снимка на потребителите на Фейсбук печели „Коледната елха на 8 Б клас в ПГДС "Цар Иван Асен II". Втората награда на публиката за най-много реакции в Инстаграм е за Шукри Юсуф и неговата снимка "Коледни светлини".

    Ясни са и имената на останалите наградени в конкурса, определени в различните категории от жури в състав: фотографите Славян Костов, Калина Петрова и Павел Данев. Носителите на наградите за снимка, която показва най-красива украса на коледно дърво, за фотос, разкриващ украса на градина или двор, на обществена сграда, офис или търговски обект, за най-емоционална коледна снимка, за такава, която показва домашен любимец, носещ настроение в духа на Коледа, ще станат ясни на церемонията по награждаване на 11-и януари. Тогава ще бъдат връчени наградата на Дядо Коледа и Голямата награда на журито.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини