От х:

Днес в x:

Flo оглавиха класацията "Звукът на 2023 г."

Триото "Фло" оглави класацията "Звукът на 2023 г." на BBC, която определя най-обещаващите нови звезди в популярната музика. 

Предишни водачи в нея са Адел, Сам Смит, Пинк Пантърес.

Стормзи, който съобщи на момичетата за триумфа им, ги нарече "глътка свеж въздух" и каза, че те са "победили във всички възможни сфери". 

Участничките в триото са Рене Даунър, Стела Каресма и Джорджа Дъглас, които са на възраст от 19 до 21 години. Те образуваха триото през 2019 г., а през 2020 г. сключиха  договор с "Айлънд рекърдс". Дебютния си сингъл "Cardboard Box" издадоха през март миналата година. RnB стилът им донесе сравнения с "Дестинис чайлд" и TLC. През юли издадоха  дебютния си миниалбум "The Lead", който е стриймван повече от 70 милиона пъти. 

Също като предшественичките си от "Литъл микс", момичетата от "Фло" казват, че посланието им е "да бъдат силни, да бъдат уверени".

Класацията се изготвя от повече от 130 експерти в музикалната индустрия,  диджеи, журналисти, критици, фестивални организатори, блогъри. Сред тях бяха и предишни номинирани като Дуа Липа, Стормзи, Сам Смит. Кандидати могат да бъдат нови изпълнители, които още не са попадали в челната петица на британската класация на албуми и нямат повече от два сингъла в топ 10. Изпълнители от телевизионни конкурси за таланти от предишните години нямат право на участие. 

Фред Агейн, който продуцира Ед Шийран и Стормзи, но започна да прави записи и като индивидуален изпълнител, е на второ място. Трета е певицата Ниа Аркайвс. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини