От х:

Днес в x:

96 деца показаха ораторско майсторство в националния конкурс „Мисия будител“

    96 деца от цяла България се включиха в първия национален конкурс за ораторско майсторство „Мисия будител” – 2022. Те бяха разпределени в три възрастови групи – 1-4 клас, 5-7 клас и 8-12 клас.

    Идеята беше учениците да запишат видео клип в рамките на 30 секунди, в който да обяснят като какви будители се представят в утрешния ден. Те имаха възможност да изпратят своите записи от 1 до 20 ноември.

    Видеата са оценявани от 3-членно жури. „Накрая имахме сериозни дебати, понеже нямаше слаби видеа. Децата се представят доста добре, успяват да обяснят като какви будители се представят“, каза екскурзоводът в Кирковото училище Левент Халил.

    Утре ще бъдат наградени 9 участници. Те ще получат награди и дипломи. Церемонията ще се проведе от 11:30 часа утре в Регионалния исторически музей в Хасково. След награждаването видеата ще бъдат качени в страницата на „Kirkovo.com“ и в социалната мрежа.

    Националният конкурс отбелязва предстоящото откриване на Музея на хасковските будители в „Кирковото училище“ и 100 години от основаването на Регионален исторически музей – Хасково.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини